دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی
تاریخ : سه شنبه 13 شهريور 1397

دومین نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور ( ۱۹-۲۲ مهرماه ۱۳۹۷)

نمایشگاه
دومین نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان، خلاق و فناور کشور در تاریخ ۱۹-۲۲ مهرماه ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد. در این نمایشگاه از میان بیش از ۳۷۰۰ شرکت دانش بنیان و خلاق، حدود ۳۰۰ شرکت برتر انتخاب خواهند شد.

در اين نمايشگاه شرکتهای دانش بنيان در کلیه موضوعات فناورانه امکان حضور خواهند داشت.  دسته بندی های موضوعی نمایشگاه شامل برق؛ الکترونيک؛ مخابرات و ارتباطات؛ فناوری اطلاعات؛ اینترنت اشیاء؛ هوش مصنوعی؛ کلان داده؛ تجهيزات پزشکی؛ کنترل، اتوماسيون صنعتي و ابزار دقيق؛ رباتيک؛ شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند؛ کشاورزی، شیلات، باغداری و دامداری؛ نفت، گاز و پتروشیمی؛ تجهیزات آزمایشگاهی؛ تجهیزات ساخت و تولید؛ مواد پیشرفته؛ داروهای پیشرفته؛ فناوری های فرهنگی؛ بیوتکنولوژی و … می باشد.

در این نمايشگاه شرایط حضور مجموعه ای از شرکتهای خدمات فناوری جهت خدمات دهی به شرکتهای دانش بنيان فراهم شده است. از این جمله می توان به شرکتهای بازاريابی و تجاري سازی، شرکتهای سرمايه گذاری، شرکتهای مديريت صادرات، صندوقهای ارائه دهنده ی تسهيلات و ضمانت فناوری اشاره کرد.

مهلت ثبت نام: ثبتحداکثر تا انتهای شهریور ماه ۱۳۹۷می باشد.

ثبت نام

• در سه شنبه 13 شهريور 1397